Het beste Chinese restaurant in de regio Zwolle

Chinese specialiteiten

Bent u op zoek naar een Chinees restaurant in de regio Zwolle? Of u nu op zoek bent naar een afhaalchinees of uitgebreid wilt dineren. Bij Chinees Specialiteiten Restaurant Kota Radja is het allemaal mogelijk. Het is de beste Chinees in de buurt van Zwolle. Onze chefkok en Souschef werken al meer dan 15 jaar in ons restaurant. Zij zijn gediplomeerd in Kantonese en Szechuanese gerechten. Hiervoor hebben zij examens afgelegd bij vier Meesterkoks, die verbonden zijn aan het Horeca Service Bureau in Peking. Van nasi- en bamischotels tot rijsttafels en van vis- en vlees- tot vegetarische gerechten. Op onze menukaart vindt u een diversiteit aan gerechten. Bekijk via onze website alvast onze menukaart.

Kantonese en Szechuanese specialiteiten

Al onze gerechten worden met verse producten en liefde bereid door onze koks. Zij werken al ruim 15 jaar bij onze Chinees in de regio Zwolle. Zowel onze Chefkok als Souschef is gediplomeerd in Kantonese en Szechuanese specialiteiten. Hiervoor hebben zij diverse examens met succes afgerond bij de vier Meesterkoks, die verbonden zijn aan het Horeca Service Bureau in Peking.

Catering op locatie

Heeft u binnenkort iets te vieren? Of organiseert u een cursus voor al uw personeelsleden? Naast afhalen of dineren in ons sfeervolle, Chinese restaurant in de buurt van Zwolle leveren wij ook catering op locatie. Dat kan bij u thuis, maar ook op bijvoorbeeld uw werk of bij uw sportvereniging. Grote gezelschappen kunnen gebruikmaken van onze cateringservice. Heeft u vragen, wilt u aanvullende informatie of gebruikmaken van onze cateringservice? Neem dan vrijblijvend contact op met Kota Radja Hattem.

Sfeerimpressie Chinees restaurant in de regio Zwolle

Hieronder vindt u een sfeerimpressie van ons Chinese restaurant in de buurt van Zwolle.

chinees restaurant Zwolle

Onderdeel van Fine Eastern Restaurants

Ons Chinees restaurant dichtbij Zwolle is aangesloten bij de Fine Eastern Restaurants (FER). Een select gezelschap waarvoor men alleen in aanmerking komt als men een uitstekende reputatie heeft. Bij de FER zijn 27 toonaangevende Chinees oosterse restaurant in Nederland aangesloten. Kom naar Chinees Specialiteiten Restaurant Kota Radja en geniet van onze heerlijke gerechten!

De beste Chinees in de regio Zwolle

Tjap Tjoi, Babi Pangang, Koe Loe Yuk, Foe Yong Hai, loempia’s, het zijn een aantal gerechten die u op onze menukaart terugvindt. Bekijk eenvoudig online onze menukaart. Wilt u uitgebreid dineren bij Chinees Specialiteiten Restaurant Kota Radja? Ons sfeervolle restaurant ligt op slechts 10 minuten rijden vanaf de hoofdstad van Overijssel. U vindt ons aan de Nieuweweg 44 in Hattem. Bel naar 038 444 1656, stuur een e-mail info@kotaradjahattem.nl of reserveer eenvoudig online. U bent van harte welkom bij ons Chinese restaurant in de buurt van Zwolle.