Het beste Chinese restaurant in de regio Zwolle

Chinese specialiteiten

Bent u op zoek naar een Chinees restaurant in de regio Zwolle? Of u nu op zoek bent naar een afhaalchinees of uitgebreid wilt dineren. Bij Chinees Specialiteiten Restaurant Kota Radja is het allemaal mogelijk. Het is de beste Chinees in de buurt van Zwolle. Onze chefkok en Souschef werken al meer dan 15 jaar in ons restaurant. Zij zijn gediplomeerd in Kantonese en Szechuanese gerechten. Hiervoor hebben zij examens afgelegd bij vier Meesterkoks, die verbonden zijn aan het Horeca Service Bureau in Peking. Van sushi, nasi- en bamischotels tot rijsttafels en van vis- en vlees- tot vegetarische gerechten. Op onze menukaart vindt u een diversiteit aan gerechten. Bekijk via onze website alvast onze menukaart.

Sfeerimpressie Chinees restaurant in de regio Zwolle

Hieronder vindt u een sfeerimpressie van ons Chinese restaurant in de buurt van Zwolle.

Kantonese en Szechuanese specialiteiten

Al onze gerechten en sushi worden met verse producten en liefde bereid door onze koks. Zij werken al ruim 15 jaar bij onze Chinees in de regio Zwolle. Zowel onze Chefkok als Souschef is gediplomeerd in Kantonese en Szechuanese specialiteiten. Hiervoor hebben zij diverse examens met succes afgerond bij de vier Meesterkoks, die verbonden zijn aan het Horeca Service Bureau in Peking. Bekijk hieronder de virtuele tour door ons restaurant!

Catering op locatie

Heeft u binnenkort iets te vieren? Of organiseert u een cursus voor al uw personeelsleden? Naast afhalen of dineren in ons sfeervolle, Chinese restaurant in de buurt van Zwolle leveren wij ook catering op locatie. Dat kan bij u thuis, maar ook op bijvoorbeeld uw werk of bij uw sportvereniging. Grote gezelschappen kunnen gebruikmaken van onze cateringservice. Heeft u vragen, wilt u aanvullende informatie of gebruikmaken van onze cateringservice? Neem dan vrijblijvend contact op met Kota Radja Hattem.

Sushi liefhebbers opgelet

Als Chinees restaurant uit de regio Zwolle, merken we dat sushi steeds populairder wordt. Steeds meer Zwollenaren ontdekken het genot van een avond sushi eten. Sushi is nu zo populair omdat het voor een groter publiek toegankelijk is geworden. Deze kleine gerechtjes bestaan uit vlees, vis of vega. Vaak aangevuld met rijst. Wij bieden als Chinees restaurant uit de regio Zwolle heerlijke kleine gerechtjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijke Dim Sum of Ha Kau! Reserveer vandaag nog en ontdek onze Chinese specialiteiten. 

Iets te vieren binnenkort?

Bij een goed feestje hoort natuurlijk goed eten. Bij ons Chinees restaurant kunt u genieten van overheerlijke catering in Zwolle. De Sichuanese keuken, gekenmerkt door geur en kleur en zijn verfijnde smaak, kent zoete, zure en pikante gerechten. U kiest van tevoren welke gerechten u wilt ontvangen en onze koks bereiden deze specialiteiten met veel liefde. Neem vanuit Zwolle contact op met ons Chinese restaurant en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Onderdeel van Fine Eastern Restaurants

Ons Chinees restaurant dichtbij Zwolle is aangesloten bij de Fine Eastern Restaurants (FER). Een select gezelschap waarvoor men alleen in aanmerking komt als men een uitstekende reputatie heeft. Bij de FER zijn 27 toonaangevende Chinees oosterse restaurant in Nederland aangesloten. Kom naar Chinees Specialiteiten Restaurant Kota Radja en geniet van onze heerlijke gerechten!

De FER is al ruim 25 jaar geleden opgericht door de betere Chinees oosterse restaurateurs in Nederland. Zij staan niet alleen voor een smakelijke ervaring uit het Verre Oosten bieden aan restaurantgasten, maar ook voor uitstekende gastvrijheid en een altijd verrassende keuken. Ons Chinees restaurant Kota Radja vlakbij Zwolle is er dan ook trots op om hierbij aangesloten te zijn. Om niet stil te blijven staan, maar altijd te blijven vernieuwen en verrassen, wordt er geïnvesteerd in culinaire excursies en cursussen en in de zoektocht naar oosters kooktalent.

Heerlijk Chinees eten afhalen

Ook als u op zoek bent naar een afhaalchinees in de omgeving Zwolle, kunt u terecht bij Kota Radja Hattem. In ons afhaalmenu kunt u verschillende heerlijke Chinese gerechten vinden. Kies soepen en kleine voorgerechtjes, verschillende soorten schotels, vlees- en visgerechten, maar ook vegetarische gerechten. Bent u op zoek naar een heerlijke rijsttafel voor meerdere personen? Dat vindt u natuurlijk ook in het afhaalmenu van ons Chinees restaurant dicht bij Zwolle.

De beste Chinees in de regio Zwolle

Tjap Tjoi, Babi Pangang, Koe Loe Yuk, Foe Yong Hai, loempia’s, het zijn een aantal gerechten die u op onze menukaart terugvindt. Bekijk eenvoudig online onze menukaart. Wilt u uitgebreid dineren bij Chinees Specialiteiten Restaurant Kota Radja? Ons sfeervolle restaurant ligt op slechts 10 minuten rijden vanaf de hoofdstad van Overijssel. U vindt ons aan de Nieuweweg 44 in Hattem. Bel naar 038 444 1656, stuur een e-mail info@kotaradjahattem.nl of reserveer eenvoudig online. U bent van harte welkom bij ons Chinese restaurant in de buurt van Zwolle.